Page 6 - ERÜ'de Bu Ay Aylık Bülten Ekim-2025
P. 6
‘de Bu Ay Ekim 2025
GÜNDEM
GÜNDEM
eled y
em z
ers t
e Ün v
es v
Kayser Büyük eh r Beled yes ve Ün vers tem z
Ka
ser Büyük eh r B
y
onom A
b r
lanında İ
l ğ
astr
Y
Gastronom Alanında İ b rl ğ Yapacak
G
apac
ak
Ü Ü Ü Ü Ü Ü Ü n v ers t eled y es ar a asında “ “ G ast - - - -
ser
Büyük
ers t
y
y
a
ser
em z le K
em z le K
Büyük
n v
n vers tem z le Kayser Büyük-
eh r Beled yes arasında “Gast-
ast
eh r B
asında
es ar
G
eh r B
eled y
r
r
onom A
onom A
lanında N
lanında N
l İ
t
nsan
el k
el k
l İ
nsan
Üronom Alanında N tel kl İnsan
t
Kaynağı ve Uygulamalı Eğ t m İ B rl ğ
K a ynağ ı v e U y gulamalı E ğ t m İ B r l ğ
P
ot
r
okolü
Protokolü” mzalandı. Protokol kapsa-apsa-
”
okol k
ot
r
mzalandı. P
v
n n
st k
tur
,
’
ser
y
ültür
el
a
k
mında, Kayser ’n n tur st k, kültürel ve e
mında,
K
ler
gastr
gastronom k değerler n n tanıtımı ve e
onom k değer
n n tanıtımı v
alk
tk
a
sürdürüleb l r kalkınmasına katkı sunma ı sunma
dürüleb l r k
sür
ınmasına k
e
hedeflenmekte..
hedeflenmekt
Büyük eh r Beled yes ’nde düzenlenen
Büyük eh r Beled yes ’nde düzenlenen
mza tören ne; Kayser Büyük eh r Be-
mza tören ne; Kayser Büyük eh r Be-
led ye Ba kanı Dr. Memduh Büyükkılıç,
led ye Ba kanı Dr. Memduh Büyükkılıç,
Rektörümüz Prof. Dr. Fat h Altun, Tur zm
Rektörümüz Prof. Dr. Fat h Altun, Tur zm
Fakültes Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü,
Fakültes Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü,
Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyes Mustafa
Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyes Mustafa
Ülker, Gastronom ve Mutfak Sanatla-
Ülker, Gastronom ve Mutfak Sanatla-
rı Bölüm Ba kanı Doç. Dr. Er an Yıldız,
rı Bölüm Ba kanı Doç. Dr. Er an Yıldız,
Büyük eh r Beled yes Kültür ve Sosyal
Büyük eh r Beled yes Kültür ve Sosyal kez m z Mutfak Sanatları Merkez adı al- lerden dolayı Ba kan Dr. Memduh Bü-
lerden dolayı Ba kan Dr. Memduh Bü-
kez m z Mutfak Sanatları Merkez adı al-
İ ler Da re Ba kanı Sal h Özgöncü, KAY- tında hayata geç rd k. Kamuoyunda da yükkılıç’a te ekkür ett .
İ ler Da re Ba kanı Sal h Özgöncü, KAY-
yükkılıç’a te ekkür ett .
tında hayata geç rd k. Kamuoyunda da
TUR A. Genel Müdürü Ahmet Den z le oldukça kabul görmeye, efler m z tara-
TUR A. Genel Müdürü Ahmet Den z le
oldukça kabul görmeye, efler m z tara-
Bu yıl lk defa Gastronom ve Mutfak Sa-
Gastronom ve Mutfak Sanatları Bölümü
Gastronom ve Mutfak Sanatları Bölümü fından da takd r ed lmeye ba ladı. B z m Bu yıl lk defa Gastronom ve Mutfak Sa-
fından da takd r ed lmeye ba ladı. B z m
natları Bölümüne 22 öğrenc n n eğ t me
akadem syenler ve öğrenc ler katıldı. amacımız, ehr m z hak katen sadece natları Bölümüne 22 öğrenc n n eğ t me
akadem syenler ve öğrenc ler katıldı.
amacımız, ehr m z hak katen sadece
ba ladığının altını ç zen Rektörümüz
ba ladığının altını ç zen Rektörümüz
b r kurum ya da kurulu la değ l, tüm bu
Törende konu an Kayser Büyük eh r Be-
Törende konu an Kayser Büyük eh r Be- b r kurum ya da kurulu la değ l, tüm bu Prof. Dr. Fat h Altun, “Bu protokolle b r-
Prof. Dr. Fat h Altun, “Bu protokolle b r-
alandak payda larımızla n çer s ne
led ye Ba kanı Dr. Memduh Büyükkılıç,
led ye Ba kanı Dr. Memduh Büyükkılıç, alandak payda larımızla n çer s ne l kte KAYTUR le beraber Mutfak Sanatla-
l kte KAYTUR le beraber Mutfak Sanatla-
dah l ederek, onları n tel kl hale get rme
“Kayser m z ulusal bazda kreat f eh rler dah l ederek, onları n tel kl hale get rme rı Merkez m z n özell kle uygulama alanı
“Kayser m z ulusal bazda kreat f eh rler
rı Merkez m z n özell kle uygulama alanı
yönünde gayret göstermek ve kamu-
l stes ne gastronom alanında g rmes yönünde gayret göstermek ve kamu- olarak gündeme gelecek olması bence
l stes ne gastronom alanında g rmes
olarak gündeme gelecek olması bence
oyunda hak ett ğ m z yerde bulunmak
yönünde gayret m z sürdürüyoruz. Bu oyunda hak ett ğ m z yerde bulunmak son derece öneml . 22 Gastronom ve
yönünde gayret m z sürdürüyoruz. Bu
son derece öneml . 22 Gastronom ve
adına çalı malar sürdürüyoruz” ded .
anlamda da Kayser 'm z tab k b nler- adına çalı malar sürdürüyoruz” ded . Mutfak Sanatları Bölümü öğrenc m z n
anlamda da Kayser 'm z tab k b nler-
Mutfak Sanatları Bölümü öğrenc m z n
ce yılın get rd ğ zeng nl klerle değ k
ce yılın get rd ğ zeng nl klerle değ k Rektörümüz Prof. Dr. Fat h Altun da özell kle Kayser m z sadece Türk ye’de
özell kle Kayser m z sadece Türk ye’de
Rektörümüz Prof. Dr. Fat h Altun da
tatların da adres ve merkez olarak hep konu masında Tur zm Fakültes Gast- değ l, yurt dı ında da tanıtacakları nok-
tatların da adres ve merkez olarak hep
değ l, yurt dı ında da tanıtacakları nok-
konu masında Tur zm Fakültes Gast-
yorumluyoruz ve bunu da hak ett ğ m - ronom ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne tasında öneml b r adım olduğunu dü-
yorumluyoruz ve bunu da hak ett ğ m -
tasında öneml b r adım olduğunu dü-
ronom ve Mutfak Sanatları Bölümü’ne
ze nanıyoruz. Kalıcı olmasını sağlamak
ze nanıyoruz. Kalıcı olmasını sağlamak öğrenc alımında gösterd kler gayret- ünüyorum” d ye konu tu.
ünüyorum” d ye konu tu.
öğrenc alımında gösterd kler gayret-
adına bu projem z n Gastronom Mer-
adına bu projem z n Gastronom Mer-
6
www.erc yes.edu.tr @erciyesuni1978

